Pages

ფუნთუშები 'ბუთხუზები"


3 კვერცხის გული
250 გრამი ხაჭო
200 გრამი არაჟანი
1.ჩ. კ. სოდა
ცოტა მარილი
1 ჩ.ჭ. შაქარი
ფქვილი იმდენი, რომ ცომი ოდნავ ეკრობოდეს ხელს.
მოვზილოთ ცომი და მოვათავსოთ მაცივარში მინიმუმ 15 წთ მაინც. შემდეგ ისევ გადავზილოთ, საცხობ ტაფას წავუსმევთ ცხიმს, მოვაყრით ფქვილს და დავალაგებთ საშუალო ზომის გუნდებს, დავალაგოთ ერთმანეთისგან მოშორებით. ცხვება 250 გრადუსზე 30-40 წთ, გამოდის 20-22 ცალი.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze