Pages

სოკოს და ყველის პეროგი


პეროგი სოკოსი:მოშუშავ 800 გრ. სოკოს ხახვში,მარილით პილპილით,ქინძით(მე ვამატებ კიდე ძმარს მიყვარს და მგონი უხდება კიდეც).გახეხავ სულგუნს (არვიცი ვის რამდენი მოსწონს გემოვნებით,მე 300 გრ.ვიხმარე).ახლა ცომი:3 კვერცხი გათქვიფე+1 ჭიქა 250 გრ.კეფირი ამაშივე 1 ჩ.კ. სოდას დაამატებ+250 გრ. მაიონეზი+0,5 ჩ.კ. მარილი+1,5 ფქვილი .სქელი არაჯნის ცომი გამოვა.ფორმას წაუსმევ კარაქს და ცოტა ფქვილს მოაყრი დაასხავ ნახევარ ცომს,ზემოდან სოკო+ყველი და ისევ ცომი გაანაწილე ზემოდან.დუხოვკაში 200 გრადუსზე 40 -50 წუთი. ასეთ ცომში შეიძლება თევზით+ მოხარშული კვერცხით ჩაიდოს გულსართი და ფარშითაც + ყველით. ფორმა ვიხმარე ტორტისთვის რომ ვხმარობთ

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze