Pages

ინდური ლავაში "ჩაპატა"


На 12 – 16 чапати вам понадобится:
Мука – 2 стакана + на подпыление при раскатывании теста
Вода – 1 стакан
Соль – 1 чайная ложка или по вкусу (можно и совсем без соли)
Растительное масло – 1 столовая ложка (можно готовить без масла)
Сливочное масло для смазывания после выпечки

1 ჭიქა ფქვილი
2 ს/კ ზეთი
მარილი 
წყალი რამდენიც დასჭირდება( შეატყობთ) 

ჯამში ჩაყარეთ გქვილი, დამატეთ მარილი და 2 სუფრის კოვზი ზეთი..ნელ-ნელა დაამატეთ წყალი დაამატეთ სულ ცოტა ზეთი(დაახლოებით ნახევარი სუფრის კოვზი) რომ ხელზე არ გეკრობოდეთ შეკრული ცომი უნდა გამოგივიდეთ
დაახურეთ ცომს რამე  და დაასვენეთ 5 წუთი შემდეგ დაყავით პატარა ბურთულებად, გაბრტყელეთ ძალიან თხლად და შეწვით ტაფაზე http://www.youtube.com/watch?v=vwtelJNe7ls

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze