Pages

ლიმონის ფუნთუშები მაწონზე და რძეზე


2 ც კვერცხი(მთლიანად)+1 ჭ შაქარი(გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი ჩანგლით),+2 ს/კ მაწონი, 3-4 ს/კ რძე, 120 გრ კარაქი(ან მარგარინი), ვანილი, 1ც ლიმონის ცედრა,0,5 ჩ/კ სოდა+ძმარი და ფქვილი 3-3,5 ჭიქა. ცომი უნდა იყოს ისეთი, რომ ხელებზე უნდა გვეკვრებოდეს ძაან.. შემდეგ ზეთიანი ხელებით ვაკეთებთ ბურთებს და ვალაგებთ დაცხიმულ საცხობ ფირფიტაზე, ვაცხობთ 170გრადუსზე(მე ჯერ ქვედა შევუნთე და მერე გრილზე ვამუშავე)

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze