Pages

ქიშმიშიანი პეჩენიები


1 ჩ.ჭ.შაქარი
170გრ.კარაქი,ან 12 ს.კ.კარაქი
1 ცალი კვერცხი
ვანილი
0,5ჩ.კ.დარიჩინი(სურვილისსამებრ)
1/4ჩ.კ.მარილი
1ჩ.ჭ.ქიშმიში
1ჩ.კ.გამაფხვიერებელი
2 ჩ.ჭ.ფქვილი(შეიძლება ოდნავ ნაკლებიც დაგჭირდეთ,შეატყობთ ცომს როცა კოვზით ამოურევთ.)
60მლ.რძე

შაქარი და კარაქი გავთქვიფოთ,შევათქვიფოთ კვერცხი.დარიჩინი,ვანილი და ფქვილი+გამაფხვიერებელი აურიოთ და დავაცრათ ცომს ცოტა,მერე ცოტა რძე დავამატოთ ამოურიოთ ერთგვაროვან მასამდე,მერე ისევ,ფქვილი,ისევ რზე,თან ამოურიოთ...დავასრულოდ ფქვილით ცომის მზადება,თან დავამატოთ ქიშმიში.პერგამენტ გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე თითო ჩაის კოვზი(სავსე)გადავიტანოთ ცომის მასა და გამოვაცხოთ 190 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 10-12 წუთის განმავლობაში.მე ცოტათი ზევით ურთავ გრილს და ვაყვითლებ ზედაპირს....

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze