Pages

ნაღების ბისკვიტი


4 კვერცხი
200 გ შაქარი
200მლ ნაღები
250 გ ფქვილი
ვანილი, კონიაკი ან სხვა რამე გემოვნების მიხედვით

ფხვიერი საფუარი

ვთქვეფთ ჯერ კვერცხის ცილებს გათეთრებამდე და ვინახავთ.

ნაღებს და შაქარს ვთქვეფავთ გასქელებამდე (ძალიანაც არ უნდა გავასქელოთ)

ვუმატებთ ცოტა-ცოტა კვერცხის გულებს ისე რომ თქვეფა არ შევაჩეროთ.

შემდეგ ვუმატებთ ათქვეფილ ცილებს და ვურევთ ნელა.

საფუარს ვურევთ ფქვილს და ზევიდან ვაცრით ამ მასას,

ვურევთ ნელა, კოვზით...

ბისკვითის ფორმას წავუსვათ კარაქი და მოვაყაროთ ფქვილი.

ჩავასხათ მასა და წინასაწარ გაცხელებულ ქურაში შევდგათ.

160-180 გრადუსზე და დაახლოებით 45 წთ...

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze