Pages

ნახევრად ფენოვანი ცომის 2 რეცეპტი


0.5 ლ რძე + 2 ს/კ საფუარი.
ბუშტების გაჩენის შემდეგ + 1ს/კ შაქარი,1 კვერცხი, 1ჩ/კ მარილი, 4ს/კ ზეთი
ფქვილს მე მხოლოდ "მზეკაბანს" ვხმარობ.
მოზილეთ ნაზი ცომი და დადგით ასაფუებლად.
როცა ამოფუვდება, ჩაზილეთ და 3-4 გუნდა გააკეთეთ.

გააბრტყელეთ ხელით ცომი დაწაუსვით არაჟანივით დარბილებული მარგარინი დაახლოებოთ 1-2 ს/კოვზი. გადაკეცეთ 3-ად,გააბრტყელეთ და იგივე გაიმეორეთ. მესამედ გადაკეცეთ ცხიმის გარეშე და დადეთ ასაფუებლად.ყველა გუნდა ასე დაამუშავეთ. მერე გამოაცხეთ.

http://forum.ge/?f=82&showtopic=33695604&st=1020  rtuli

250მლ.რძე ან წყალი
1 ჩ.კ. საფუარი მშრალი
1 ცალი კვერცხი
1 ს.კ.შაქარი
0,5 ჩ.კ. მარილი
1 ს.კ.ლიმონის წვენი ან ძმარი
3 ჩ.ჭ. ფქვილი

მოზილე ცომი ...გაშალე და წაუსვი 180გრ.კარაქი ან მარგარინი .
როცა მზა ცომი გექნება შეაგდე მაცივარში 1 საათით. გაშალე და წაუსვი ცხიმი,მოახვიე რულეტივით: შემდეგ მოგრიხე მოახვიე ლოკოკინასავით და მაცივარში შეუძახე:

 

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze