Pages

ელარჯი


1 კგ. სიმინდის ღერღილი

2-2,5 ლიტრა წყალი

200-300გრ.სიმინდის ფქვილი

1,5-2 კგ .სულგუნი

გავრეცხოთ ღერღილი.

ავადუღოთ წყალი სქელ კედლიან ქვაბში.

ჩავყაროთ მოსახარშათ ღერღილი,დროდადრო ამოურიოთ ხის კოვზით.

როცა ღერღილი მოიხარშება,შევასქელოთ სიმინდის ფქვილით.

ყველი თხელ ნაჭრებათ დავთალოთ და ჩავყაროთ ქვაბში.

კარგათ ამოვზილოთ და როცა მასა ერთგვაროვანი გახდება,კარგი წელვადი,გამოვრთოთ.

ხის კოვზი წყალში ამოვავლოთ და ელარჯი ისე ამოვიღოთ თეფშზე.

http://www.youtube.com/watch?v=ApbxNZI-Hr0  

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze