Pages

სოსისები სიმინდის კლიარში და ფრიში შემწვარი


1 ჩ.ჭ.(240 მლ.) კეფირი,ან მაწონი
1 ცალი კვერცხი
მწიკვი მარილი
1 ჩ.კ. შაქარი
1 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი ან 0,5 ჩ.კ. სოდა
1 ს.კ. ზეთი
3/4 ჩ.ჭ. ფქვილი
და დანარჩენი დაახლოებით ერთ ჭიქამდე ყვითელი სიმინდის ფქვილი(მჭადის),ნუ თეთრიც შეიძლება(მე არმქონდა დღეს ყვითელი სიმინდი,ისე უფრო ლამაზ ფერს აძლევს)

სქელი არაჟნის ცომი გამოდის.

სოსისებს წამოაგებთ ხის შამფურის ჩხირზე(ცომი ძალიან ნელა ჩამოდის,მოასწრებტ ქვაბში ჩადებას ),გაახურებთ ზეთ ჩასხმულ ქვაბს(საშვალო ცეცხლზე) და სეწვავთ
ძალიან ადვილი ამოსაბრუნებელია,ჩანგლის კბილებ შორის ხის ჩხირს ვათავსებდი და ვატრიალებდი

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze