Pages

ნიგვზიანი ყვავილი


1 ცალი კვერცხი
1 ს.კ. მშრალი საფუარი
8-10 ს.კ. შაქარი(ნამდვილად უნდა,რადგან ცომი არ არის ტკბილი 4 ს.კ. შაქრით)
0,5 ჩ.კ. მარილი
100გრ. გამდნარი კარაქი(მე ზეთს ვერ ვიტან)
1 ჩ.ჭ. კეფირი
500გრ. ფქვილი დავაცერი.
ცომი მეკრობოდა ხელებზე მაგრამ ,არდავამატე ფქვილი და ძალიან ნაზი გამომცხვარი შედეგი მივიღე
ცომი გაფუვდა 1 საათში.
გულსართი:
200 გრ. გატარებული ნიგოზი+100გრ. შაქარი+1 ჩ.კ. დარიჩინი

ზემოდან გადავუსვი კვერცხი(გათქვეფილი

ვაცხე 180 გრადუსზე ლამაზ ფერამდე 

http://www.liveinternet.ru/users/jokerjoe/post123135841/

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze