Pages

იტალიური პონჩიკები ქიშმიშით და შოკოლადით


 300 გრ რიკოტა (ნადუღი) + 1-2 კვერცხი, ზომას გააჩნია, ფორთოხლის ცედრა 2 ჩ.კ,+ სოდა 1/2 ჩ.კ+ფქვილი 4ს.კ, ეს აურიეთ, დაამატეთ შოკოლადის ნატეხები 4-5 ს.კ, ქიშმიში 5-6 ს.კ, კაკლისხელა ბურთები გააკეთეთ და ცხელ ზეთში შეწვით. შაქარი არ უნდა რადგან ბევრი პუდრა უნდა დააყაროთ, მაგრამ თუ გინდათ მაინც დაამატეთ 1-2 კოვზი.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze