Pages

ყველიანი ღვეზელი


მშრალი ხაჭო 1 ჭიქა, მაწონი 3/4 ჭიქა, 2 კვერცხი, ნახ.ჩ.. მარილი, 1 სკ. შაქარი, საფუარი 1 ჩ.. ზეთი 1/4 ჭიქა, ქვილი რამდენსაც შეიზელს, რბილი და ოდნავ წებოვანი ცომი უნდა გამოვიდეს. ავურიოთ ხაჭო+მაწონთან, შევათბოთ, მარილი, შაქარი , საფუარი, კვერჩხი და ცოტა ფქვილი. გავაჩეროთ 10 წუთი, აფუშფუშდეს, მერე ზეთი და ფქვილი. 1 საათი გავაჩეროთ. მე ყველი ვუქენი, თქვენ ნებისმიერი გულსართით შეგიძლიათ. აცხობ 20 წუთი 180 გრადუსზე

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze