Pages

პონჩიკები


530 გრ. ფქვილი
15 გრ.საფუარი
0,5 ჩ.კ. მარილი
60 გრ. შაქარი
1 ცალი კვერცხი
310 მლ. წყალი
30 გრ. მარგარინი დარბილებული

გავხსნად საფუარი თბილ წყალში,და შევიყვანოდ დანარჩენი მასალა ვზილოთ 10 წუთის განმავლობაში.
საკმაოდ ჩვილი ცომია.
დავDგათ გასაფუებლად ,გადავზილოთ,კიდევ დავაცადოთ 1,5 საათით ამოსვლა და გადავზილოთ.
გავაჩეროთ 1 საათი,გადმოვიღოთ მაგიდაზე,მოვაჭრათ ბატარა გუნდები,გავაბრტყელოთ,დავასვენოთ 30 წუთით,ჩაუდოთ გულსართი მოხარშული კრემი,ხილის ფაფა ან საერთოდ არაფერი და გამოვაცხოთ ზეთ ჩასხმულ ქვაბში.

გულსართს როცა ჩაუდებთ,მისცემთ ფორმას და ცოტახანს დააცდით ,ცომი უფრო ელასტიური ხდება და ფუმფულა

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze