Pages

ნივრის ფუნთუშები:


1 1/4 ჩ.ჭ 50/50ზე რძე და წყალი
30გრ. ცოცხალი საფუარი (ან მშრალი მისი ნახევარი)
1 ჩ.K. მარილი
100გრ. გადამდნარი მარგარინი,ან კარაქი
2-3 ს.კ. შაქარი
2-3 ცალი კვერცხი
5-51/2 ჩ.ჭ. ფქვილი

გავხსნათ საფუარი სითხეში+შაქარი+მარილი.
დავამატოთ გათქვეფილი კვერცხები+კარაქი,დავაცრათ ფქვილი და მოვზილოთ ნაზი ცომი.
გავახვიოთ პარკში და მაცივარში მთელი ღამით დავივიწყოთ,ან დავდგათ ამოსასვლელად(თუ იმ დღეს გვინდა გამოცხობა).

როგორც კი ამოვა ცომი,მოვაწყვიტოთ პატარა ნაჭრები,მოვაგუნდაოთ და ამოვავლოთ კარაქის ნაზავში:
100-150 გრ. კარაქი გამდნარი+ოდნავ მარილი+დანაყილი3-4 კბილი ნიორი+დაჭრილი კამა,ოხრახუში.

ცავალაგოთ ცხიმ წასმულ ყალიბში,გავაჩეროთ ამოსასვლელად 30-40 წუთის განმავლობაში და გამოვაცხოთ 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შეწითლებამდე.
ძალიან უხდება წვნიან კერძებსsmile.gif

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze