Pages

კიში ჟულიენით მოხარშული ცომით


1ჭ წყალი    125 გრ. კარაქი(მარგარინი)  1 ჩ.კ.შაქა რი   1 ჩ.კ. მარილი 
 3 ცალი კვერცხი
 1,5 ჩ.ჭ ფქვილი
 ავადუღოთ წყალი+მარილი+შაქარი+კარაქი და ცხელშივე ჩავყაროთ ფქვილი,კარგათ მოვზილოთ ელასტიური ცომი(ხის კოვზით).ცომი გუნდასავით უნდა შეიკრას.
 დავამატოთ სათითაოთ კვერცხები და ცომი შევაგრილოთ

.

მოვამზადოთ გულსართი:

800 გრ. სოკო
1 ცალი ხახვი
პრასი თუ არის ცოტა
კამა.პილპილი,მარილი
სულგუნი 400 გრ.
არაჟანი და ნაღები სულ 200 გრ.

მოვშუშოთ ხახვი და პრასი და ჩავყაროთ დაჭრილი სოკო,ვშუშოთ სრულ წვენის ამოშრობამდე.შევანელოთ და დავამატოთ არაჟანი.
გავხეხოთ ყველი.

ფორმასჩაუფინოთ ცხიმ წასმული ქაღალდი და ჩავდოთ ცომი,დავახეხოთ ყველის ნახევარი,დავადოთ სოკოს გულსართი,მოვაყაროთ ყველი და ღუმელში გამოვაცხოთ 240 გრადუსზე დაწითლებამდე.

შეგიძლიათ სოკოს მაგივრად ქათმის ხორცი გამოიყენოთ,როგორც ვარიანტი.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze