Pages

ტუნესის ღვეზელი


მოვზილოთ ჩვეულებრივი ფენოვანი ცომი

გულსართისათვის:

დავდაღვოთ ხახვი, დაახლოებით 3 თავი ან 2 დიდი ხახ

ჩავაყაროთ ბულგარული წითელი წიწაკა და ვშუშოთ...დავამატოთ ტომათ პასტაცოტა მოშუშვის შემდეგ ბულგარული წიწაკა კონსერვის (ამას მეტი არომათი აქვს . სურვილის მიხედვითაც შეიძლება...)

ბოლოს ვუმატებთ წვრილად დაქუცმაცებულ ტუნესს, მოვშუშოთ ცოტა და თან კოვზის დაწოლით ჩავჭყლითოთ...

გავაბრტყელოთ ფენოვანი ცომი დაახლოებით 5 მმ ზე
და გავფინოთ ქაღალდ დაფენილ ცივ ჟარონაზე
ზევიდან თანაბრად გავანაწილოთ უკვე გაციებული გულიდარჩენილი ცომის მეორე ნახევარიც გავაბრტყელოთ და გადავაფაროთ ზემოდან, 
ჩეგვიძლია რაიმე უზორები გავუკეთოთ... (ცოტა ცომო გამეხა, მაგრამ არ ვიმჩნევთ და ვაგრძელებტ მუშაობას )
გადავუკეცოთ გვერდები, წავუსვათ კვერცხის გულისა და ცოოოტა რძის ნარევი და ჩანგლით დავჩხვლიტოთ,
შევდგათ უკვე გაცხელებულ ღუმელში 180-200 გრ. ზე.
როცა ზევიდან დაიბრაწება , დაახლოებით 15-20 წუთის შემდეგ გამოვიღოთ, გავაციოთ ცოტა და მივირთვად

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze