Pages

არატკბილი ტარტალეტკის ცომი


ფქვილი-600 გრ.
მარგარინი-400გრ.
1ჩ.ჭ-არაჯანი
2-კვერცხის გული

დაკეპე ცივი მარგარინი და ფქვილი,მერე გაურიე კვერცხის გული და არაჯანი.
მოზელილი ცომი მოატავსე ცელოფანში და მაცივარში გააჩერე 2-3 საათით.

ჩადე ფორმებში პატარა გუნდები და ხელით დააჭირე ისე რომ ამოივსოს ჩაღრმავებული ადგილი და ზედაპირს ცოტა ასცდეს.გამოაცხვე და ჩაუდე გულსართი სალათები,პაშტეტები და ა.შ.

ისე ეს დიდი პორციაა ცომის და შენ მეოთხედი ცადე და მერე მიხვდები რამდენი გამოგივა.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze