Pages

Vol au vent ქართულად ქარწაღებული


მოკლედ ბუდესავითაა და ამოტენილია რამე გემრიელი და ხორციანი (უფრო ქათმის) ან სოკოს სატენით.
ცომი ფენოვანია.
2 ვარიანტია. 
I - ერთი როცა ტაფაზე ვაფენთ პირველ გაბრტყელებულ ფენას და მასზე მწყობრად ეწყობა დაახლოებით 9-10 სმ დიამეტრიანი რგოლები, რომლის შიგა სივრცე ივსება სატენით ... გამოცხობის შემდეგ სატანადოდ იჭრება 
II - გაბრტყელებულ ცომს ვჭრით ჩაის ლამბაქის ზომის წრეებად. ამათ ერთ ნახევარს გულს ამოვაჭრით მაგალითად ჩაის ფინჯანით.
მთლიან რგოლზე ვდებთ რგოლს მერე გულსართს და ზემოდან კიდევ იმ ამოჭრილ ნაწილს სახურავად ვადებთ

ნუ დანარჩენს აღარ ვწერ ... ფენოვანი ცომის და კვერცხის გულის გადასმას რაც ეხება
გულსართი შეიძლება ხორცის, ბოსტნეულის, ზღვის პროდუქტების ... მე ტკბილიც გამიკეთებია ... 

ფურშეტ-პიკნიკებისთვის ძალიან მოხერხებული და ეფექტურია

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze