Pages

ფოკაჩა ყველით


ჩ.ჭ ბორჯომი(ლიკანი,ნაბეღლავი)
2 ს.კ. შაქარი
1ჩ.კ. მარილი
2 ს.კ. ზეთი(მე დაჩა ვარჩიე)
3 ჭიქა ფქვილი(450 გრ.)
1 ს.კ. დროჭი(მშრალი)

დროჯი გახსენით მინერალურ წყალში(მე ორთქლის აბაზანაზე შევათბე ბორჭომი),გააჩარეთ 10 წუთი და დაამატეთ დანარჩენი მასალა ცომისთვის,მოზილეთ და დადგით გასაფუებლად ერთი 2საათით.

ამოიღეთ ცომი გააბრტყელეთ 28-30 სმ. დიამეტრით,ჩაარჭეთ ყველს ნაჭრები(მაგალითად შებოლილი),გადააფარეთ ჩაის ტილო,გააჩერეთ 20 წუთი ამოსაფუებლად.
გაახურეთ ღუმელი 230 გრადუსზე,შედგით ამოსული ფოკაჩა და გამოაცხეთ 15 წუთის განმავლობაში ,შეწითლებამდე.


წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze