Pages

ცომი 'Утопленник'


4 ჭიქა ფქვილი, 1ცალი მარგარინი, 1 ჭიქა რძე, 3 კვერცხი, 2 ს.კ შაქარი, 50გრ.საფუარი,1 ჩ.კ. მარილი.

50 გრ საფუარი გავხსნათ 1 ჭიქა თბილ რძეში, ისე რომ არ დაიკუშტოს, დავუმატოტ 3 კვერცხი, 2 ს.კოვზი შაქარი, 1 ჩ.კ. მარილი, წინასწარ დაკეპილი და გალღობილი მარგარინი და 4 ჭიქა ფქვილი. მოვზილოთ და გამოვკრათ ნაჭრის ხელსახოცში. ჩავაყურყუმელავოთ ოთახის ტემპერატურის წყლიან დიდი მოცულობის ქვაბში ისე რომ ფსკერამდე ჩაიძიროს. დაახლოებით ნახევარი საათის შემდეგ თქვენ გექნებათ შესანიშნავი ჰაეროვანი ცომი. არ ინერვიულოთ იგი თავისით ამოტივტივდება. ამ ცომისაგან შეიძლება ღვეზელების, ნაზუქების, თუნთუშების დამზადება და თუ შაქარს არ გაუკეთებთ - ხაჭაპურისაც. ვაშლის ღვეზელის შემთხვევაში დაჭრილ ვაშლს ცოტაოდენი შაქარი და დარიჩინი დაუმატეთ.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze