Pages

ყველიანი პური


ყველიანი პური:
ინგრედიენტები:
1 ჩ.კ. საფუარი
450 გრ. ფქვილი (მე უმაღლესი ხარისხის მქონდა, მაგრამ I ხარისხითაც კარგი გამოდის)
1,5 ჩ.კ. მარილი
2,5 სადილის კოვზი შაქარი
1,5 სადილის კოვზი რძის ფხვნილი
1,5 სადილის კოვზი ზეთი (მაგრამ მე ნაღების კარაქით შევცვალე, უკეთესი გამოდის)
1 კვერცხი მთლიანად + მეორე კვერცხის გული ანუ 2 კვერცხის გული და 1 კვერცხის ცილა
100 გრ. წვრილად დაჭრილი (და არა გახეხილი) რომელიმე მაგარი, არაჭყინტი ყველი
180 მლ წყალი

ჩავასხამთ ჯერ წყალს, მერე ფქვილს, რომელსაც შუაში ამოვაღრმავებთ და ჩავყრით საფუარს, ერთ კუთხეში ჩავყრით მარილს, მეორე კუთხეში შაქარს, დავამატებთ ყველს, კვერცხს, კარაქს. ვაცხობთ რეჟიმში "კლასიკური", პურის ზომა საშუალო 700 გრ, ქერქი საშუალო (ჩემთან ყენდება ქერქის ფერი, პურის ზომა)

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze