Pages

კომბოსტოს ღვეზელი


გულსართი: მჟავე და ცოცხალ კომბოსტოს ერთად შუშავ დაბალ ცეცხლზე. ცალკე ხახვს შუშავ ზეთში და ამატებ კომბოსტოსში. აგდებ დაფნას,წითელ წიწაკის ნაჭერს(ცხარეს) და ტომატის პასტას გემოვნებით+ოდნავ წყალში გახსნილი. ამას ამატებ 1 ჩ.კ. შაქარს და მარილს აყრი გემოვნებით. ძალიან უხდება კამა და ოხრახუში წვრილად დაჭრილი,სულ ბოლოს მოაყრი და 2 წუთის მერე მზად იქნება ცომი უხდება მაწონზე მოზელილი

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze