Pages

სალათი ,,მიმოზა" კონსერვირებული თევზით


1 ჭიქა ბრინჯი
2 ბანკა კონსერვი თევზის горбуша(сайра, лосось)(არვიცი ქართულად როგორ არის).პ.ს.თევზი თავის წვენში უნდა იყოს.
5 ცალი სტაფილო
5 ცალი კვერცხი
200 გრ. ყველი გაუდა (სხვა ვარიანტებიც შეიძლება,მე მდნარი შებოლილიყველი ვიხმარე,ანუ калбасный сыр)
მწვანე ხახვი,პილპილი
მაიონეზი
1 დიდი მჟავე ჯიშის ვაშლი(ეს უკვე გემოვნებით)

მოვხარშოთ ბრინჯი მარილ წყალში(არჩაგეხარშოთ) გადავწუროთ წყალი.მოვხარშოთ სტაფილო და კვერცხი.ყველი დავხეხოთ.
დავხეხოთ სახეხზე კვერცხის ცილა(!),სტაფილო,ვაშლი რომ არშეიცვალოს ფერი პირდაპირ სალათის აწყობის დროს მოვახეხოთ.თევზის კონსერვიდან ნახევარი წვენი გადავწუროთ და ჩანგლით დავშალოთ.
შევანელოთ ბრინჯი+პილპილი+დაჭრილი ხახვი.
პირველი ფენა ბრინჯი,მაიონეზი თხლად,თევზი,ყველი,ვაშლი,სტაფილო,კვერცხის ცილა და მაიონეზი კარგათ მოვასხათ.
გავიმეოროთ მეორე ფენა,მაიონეზის ზემოდან მოვაყაროთ კვერცხის გულები.

პ.ს. ეს სალათა 6 საათით ადრე უნდა მომზადდეს,კარგათ რომ გაუჟდეს ყველაფერი

 МИМОЗА


1 слой - картофель. 
2 слой - горбуша. 
3 слой - лук. 

4 слой - яичные белки. 
5 слой - морковь. 
6 слой - яичные желтки. 

все слои промазать майонезом.
 
 

წყარო  ბეჭდვა


სალათები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze