Pages

ენის სალათი ბოლოკით


მოხარშულ ენას დაჭრი,კიტრის მწნილს,ნიგოზს დაუმატებ მსხვილ ნამტვრევებად,სოკო მოშუშული ან მე ხშირად ერბოკვერცხს ვხმარობ,შევწვავ,რულეტივიდ მოვახვევ და ვჭრი გრძელ ნაჭრებად,მწვანილი და მაიონეზი

წვრილად, მოგრძო ნაჭრებად დაჭრი საქონლის მოხარშულ ენას (ენა სჯობია, შეიძლება სხვა ხორციც).

წვრილ, სიფრიფანა ნაჭრებად დაჭრი ბოლოკს.

დაუმატებ წვრილად დაჭრილ, კარაქში კარგად მოხრაკულ ხახვს, წვრილად დაჭრი ქინძს.

უზამ მარილს (გემოზე), დააყრი შავ პილპილს (გემოზე), დაუმატებ ერთმანეთში არეულ არაჟანს/მაიონეზს (50/50 პროპორციით),

კარგად აურევ ამ ყველაფერს ერთმანეთში,

http://forum.ge/?f=82&showtopic=34200905&st=495

ოხარშულ ხორცს დაჭრი წვრილად ან დაძენძავ, დაამატებ მსხვილ სახეხზე გახეხილ სტაფილოს და ბოლოკს (გახეხვის შემდეგ ცოტა ხანი ვტოვებ ხოლმე და მერე ვწურავ მსუბუქად, რომ ზედმეტი წვენი და ბოლოკის სიმწარე გაუვიდეს), ვამატებ მწვანე ხახვს და ცოტა კამას და ვაზავებ მაიონეზით რომელშიც შერეულია წიწაკა, მარილი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი. მე მარცვლებიან ფრანგულ მდოგვსაც ვამატებ 

წყარო  ბეჭდვა


სალათები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze