Pages

მაკარონის სალათი


300გრ.ფერადი მაკარონი(ფარფალე)

300გრ.ლორი

150გრ.ყველი გაუდა,ან ედამერი

1 ცალი ახალი კიტრი,ან მწნილი

1 კონა კამა

2 ცალი კვერცხი

მარლი,პილპილი

მაიონეზი+არაჟანი 50/50-ზე არეული
მომზადების წესი

მოვხარშოთ მარილ წყალში მაკარონები,გადავწუროთ და ცივი წყალი გადავავლოთ.

დავჭრათ ყველა ინგრიდიენტები(კვერცხი მაგრად უნდა მოიხარშოს).

მოვათავსოთ სასალათე ჭურჭელში ყველაფერი,შევანელოთ გემოვნებით და მივირთვათ.

წყარო  ბეჭდვა


სალათები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze