Pages

კომბოსტოს როლები


კომბოსტოს ფურცლები რამდენიმე წუთით ჩავაწყოთ მდუღარე წყალში, მოვწალოთ ისე რომ საჭმელად სასიამოვნო იყვეს( არც უმი და არც გადახაშული).
მოხარშული ბრინჯი, გახეხილი სტაფილო, მაკიდო, ნიახური, ტარხუნი, მწვანე ხახვი ტაფაზე 2-3 წთ გავაცხელოთ, მარილი პიმპილი რამდენიც მოგწონთ იმდენი დაუმატეთ. გრილ ბრინჯიან მწვანილიან მასას დავუმატოთ ნივრიანი მაიონეზი, ნიორი რომ კარგად აჩნდეს, დავახვიოთ ტოლმასავით და დავჭრათ. ცივი სასიამოვნოა.

წყარო  ბეჭდვა


სალათები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze