Pages

ბაზილ პესტო


ბაზილიკის ფოთლები ასე 40 - 50 + 2-3 კბილი ნიორი + ზეითუნის ზეთი 100 გტ + პარმეზანი 100 გრ. ეს ყველაფერი ბლენდერში თავით და ბაზილ პესტოც მზადაა.. საქართველოში არ იყიდება ნამდვილი ბაზილიკი, ისე რეჰანის ნათესავია. ტოსტებზე და მოხარშულ მაკარონზე არის სუპერ

პესტო კეთდება შემდეგნაირად
ბლენდერში ჩავდებთ ერტ კბილ ნიორს, შაშკვლავის ფოთლებს(ბაზილიკო, ერთი კონა, მხოლოდ ფოთლები) და კედროვიე ორეშკი( ქართულად არ ვიცი, იტალიურად -პინოლი)30გრამი,მარილი, ზეითუნის ზეთს მოვასხავთ და ავთქვიფავთ.
შემდეგ მიღებულ მასას გადმოვასხავთ ჯამში და ზეითუნის ზეთს კიდევ დაუმატებთ, რომ სქელი კრემისებრი მასა გამოვიდეს.
შეურევთ პასტას და მაზადაა

წყარო  ბეჭდვა


სალათები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze