ყვავილოვანი კომბოსტო ფარშით
საჭიროა საშუალო სიდიდის წინასწარ მოხარშული (თითქმის) ყვავილოვანი, ხახვი და უმი ხორცი გატარებული.მნიშვნელოვანი ეტაპი-ფარშის ჩატენა ისე, რომ კომბოსტო არ დაიშალოსთავზე ესმება არაჟანი+მაიონეზის ნარევი (ან ნებისმიერი მისაღები სოუსი) და ეხეხება ყველი. ღუმელში ჭირდება 40 წუთამდე, რომ მომზადდეს ფარში.
ერთ დანამატს გავუკეთებდი - ცოტა ძირას, რომელიც ფარშს ყოველთვის პიკანტურ გემოს აძლევს.ხახვში შევხრაკავდი, შავ პილპილს ვუზამდი ბლომად და ბლომად მოხარშულ კვერცხს+მარილს+პეტრუშკას, კამას.+კვერცხი +კომში გახეხილი კომბოსტოს გემოს გასანეიტრალებლად