Pages

ყაბაყი თევზით ფოლგაში


1ლ წყალი, 1 ჭ. ზეთი. 1ს,კ მარილი, 1ჩ,კ შაქარი, 2ს,კ ძმარი,რამდენიმე მარცვალი დაუფქვავი პილპილი, ნიახურის 5-6 ღერო, 7-8კბილი ნიორი.
ყველაფერი ერთად ავადუღოთ და ამ სითხეში 3 წთ ჩავუშვათ ბულგარული.
წიწაკას წინასწარ ვჭრით 2-ად ან 4-ად, ვასუფთავებთ თესლებისაგან.
მზა წიწაკებს ჩავალაგებთ ჭურჭელში და დავასხამთ ცხლად ამ სითხეს.
გაგრილების შემდეგ მაცივარში მოვათავსოთ.

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze