Pages

ისპანახის ბლინ-რულეტი


300 გრ. ისპანახის ფოთლები
3 კვერცხი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
300 მლ წყალი ან რძე
მარილი, პიმპილი გემოვნებით
ჯავზი და გამაფხვიერებელი დანის წვერით
ყველაფერი ფქვილთან ერთად დავაბლენდეროთ ბლინების
კონსისტენციის ცომი რომ მივიღოთ.
გამოვაცხოთ 5-6 ბლინი
თითოეულს წავუსვათ არაჟნის და გახეხილი ყველის ნარევი. დავახვიოთ ისპანახი მოწალულია

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze