Pages

კართოფილი შვეიცარულად


1კგ კართოფილი
მარილი, პილპილი
ოხრახუში
კარაქი
მზესუმზირის ზეთი

გახეხეთ კართოფილი მსხვილ სახეხზე
ჩაყარეთ ტაფაზე გახურებულ ზეთში, დააყარეთ მარილი და პილიპილი, კარგად მოურიეთ რომ ცხიმი შეიწოვოს
დააფარეთ თავსახური და დადგით საშუალო ცეცხლზე 20-30 წუთის განმავლობაში თან დროდადრო აბრუნეთ. აღარ მოურიოთ. კარგად დატკეპნეთ რომ შეიკრას.
წვით კიდევ დაახლოებით 15 წთ თან დროდადრო შეანჯღრიეთ ხოლმე ტაფა, რომ არ მიიკრას.
გაახურეთ გრილი თქვენს ღუმელში. დააყარეთ კართოფილს კარაქის პატარა ნაჭრები, ცოტა პილპილი ისევ, შედგით გრილში
და გააჩერეთ 3-4 წუთი რათა გაიკეთოს კნატუნა ქერქი.
გამოღების შემდეგ მოაყარეთ ცოტა წვრილად დაჭრილი ოხრახუში

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze