Pages

სტაფილო კორეულად


იჭრება სტაფილო სპიჩკის ღეროებივით(მე სახეხი მაქვს სპეციალური),გახურებული ზეთი ისხმება ზემოდან,კარგად გადაურევ.
იკმაზება მარილით+ძმრით+ცოტა სოიოს სოუსით+ნიორი დანაყილი+ცხარე წიწაკა.
ამას გემოვნებით შეკმაზავ, სწორ პროპორციებს არვიყენებ
უნდა დაასვენო 1-2 საათით მაცივარში.

სოკოს დამატებითაც გამიკეთებია ძალიან უხდება+ცოტა დამარინადებული ხახვი. 

1 კილო სტაფილო,სპეციალურ სახეხზე დავხეხე(იყიდება 5 ლარად,მთლად კარგი ვერ არის მაგრამ წავა რა)
მოვაყარე მარილი დაახლოებით ნახევარი სუფრის კოვზი და დავდგი 30 წუთით.
დავასხი ძმარი 50მლ.(მერე კიდევ გემოვნებით შევამატე).
ნიორი უნდა დანაყო+ცოტა მარილში,ასე ერთი თავი.
მოათავსებ სტაფილოს ზემოდან ამ ნიორს,მოაყრი ხმელ ქინძს 1 არასავსე ჩაის კოვზი+ოდნავ უცხო სუნელი+ცხარე წითელი პილპილი.
გაახურებ ტაფას, 100მლ.ზეთს დაასხავ.
ერთი თავი ხახვი დაჭერი მსხვილად და მოშუშე,მერე ამოიღე და გადაყარე
(ეს ორიგინალში კეთდება ასე,რომ ზეთს გემრიელი გემო შესძინოს ,მე უბრალოდ ხახვი დავაბლენდერე, შევწვი და არგადავყარე )
ჰოდა პირდაპირ ნიორს დაასხი ეს ადუღებული ზეთი.
კარგათ ამოურიე,დააგემოვნე და დაამატე თუ რამე აკლია(მარილი მაგალითად)დააფარე სახურავი,შედგი მაცივარში ცოტახნით(გემო რომ გაუჯდეს

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze