Pages

კნედლები


არტოფილის პიურე+ფქვილი დაკვერცხი იყოფა პატარა ბურთულებად და ადუღებულ მარილწყალში იხარშებa ზემოდან დამდნარი კარაქი და არაჟანი მოვასხი. გუშლი ჩაუდე უკურკო გარგარი ან ქლიავი, ან მარწყვი, ჩაუჯოლე კურკის ადგილას ნატეხი შაქარი და ისე მოხარშე, მოხარშული ამოავლე კარაქთან ერთად ცეცხლზე მოტარებულ ვანილიან საფანელში და შაქრის პუდრაში - კლასიკური ჩეხური ვერსია სეთია 

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze