Pages

სატაცური


1. გასუფთავების შემდეგ შემოვახვევ თხლად დაჭრილ ლორს (ვიჩინას) და ვწვავ გრილზე (ან ზეითუნის ზეთიან ტაფაზე) ორი წუთით, (თუ ზალიან ქორფა არ არის, მაშIნ მიკროტლღურში ვაჭერებ 1 წუთით);
2. დავალაგებ თეფშზე, მოვასხამ კარაქს და ისევ მიკროტალღურში 2-3 წუთით, ბოლო წუთზე ცისფერი ყველის რაიმე ნაირსახეობა
3. "ყიყლიყო" სატაცურით;
თხლად დაჭრილი , კან მოჭრილი და კვადრატული ფორმის პურის გული ჩააწე ერთი მხრიდან ათქვეფილ კვერცხშიდა რძეში, ამ სველი მხრით შემოახვიე უკვე მოწალულ ასპარაგუსს და დადე კარაქიან ტაფაზე პურის გადაერთიანების მხრიდან , რომ არ გაიხსნეს, შემდეგ აბრუნე, რომ ყველა მხარე შებრაწოს. ესეც უგემრიელესია, თან გემრიელ პამიდორთან ერთად . . სამწუხაროდ ამის სურათი არ მაქვს . .

 სატაცურის გაკეთება

დაამტვრევ სატაცურს,დაასხავ წყალს(იმდენს რომ ძალიან წყალწყალა წვნიანი არეგამოგივიდეს),მოხარშავ.
სანამ სატაცური იხარშება მოშუშე ბლომად ხახვი კარაქში,დაჭერი ბლომად ქინძი,ცოტა კამა.ჩაუშვი მწვანილი წვნიანში.
გათქვიფე რამოდენიმე კვერცხი და გახსენი როგორც ჩიხირთმაში კეთდება.
მარილი,პილპილი გემოვნებით დააყარე.ვსიო!
სასწაული გემო აქვს,თითქოს ჩაქაფულს მიირთმევ (ორიგინალს )ისეთი გემრიელი გემო აქვს

ბელგიელები ბეკონის ნაჭრებში ახვევენ და ისე წვავენ, სოიოს სოუსიც უხდება smile.gif

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze