Pages

რიზოტო ღვინით


400 გრ, ბრინჯი
2 ჭიქა მუქი წითელი ღვინო
1 თავი პატარა ხახვი
გახეხილი პარმიჯანო (საქართველოში რითი უნდა ჩაანაცვლო, არ ვიცი, ჩვეულებრივი ყველიც წავა, ალბათ)
ზეითუნის ზეთი
მარილი
შავი მრგვალი წიწაკა (რა ქვია, არ მახოსვს)


წითელი ღვინით სტრანნი ფერი აქვს,ისევ თეთრით შეცვლა ჯობია

რიზოტო მუხუდოთი

350 გრ ბრინჯი
1 სტაფილო
100 გრ მუხუდო
1 წიწაკა
1 ყაბაყი (წვრილად უნდა იყოს დაჭრილი და მოშუშული)
2 თავი ნიორი
ზეთი
კარაქი
დაფქვილი წითელი წიწაკა
გახეხილი გრანა პადანო (სხვა ყველიც შეიძლება, ალბათ)
ტომატი
მარილი
წიწაკა
ბულიონის კუბიკი

 

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze