Pages

ტკბილი ფლავი


მე სპეციალურ ბრინჯს ვყიდუობ,უბრალოდ ცოტა ძვირია, აწერია რის პრაპარენნიი ბლაგაროდნი.....
ცოტა ხანს მოწალვ, წყალს გაავლებ, ზეითუნის ზეთს მოასხამ ქვაბში, ოთხად გაჭრილ ხახვს ჩადებ და ფენებად მოაყრი:
ბრინჯი+შაქარი+ცოტა ზეთი+ნაირ-ნაირი ფერად-ფერადი ხილის ჩირი და ქიშმიში, რგოლებად დაჭრილი ბანანები.....ვიდრე ყველას არ მოათავსებ...ცალკე იღებ შავქლიავს და დატენი მოხალული დატეხილი ნიგვზით, ფლავი რომ გამზადდება, გნდა გვერდზე მოუწყობ, გნდა შიგ ჩატენი. თავზე გადაასხამ თაფლს ან თეთრი ბლის მურაბას თუ ნაყინის ბოკლებში მიითან სუფრაზე, თავზე ანტონოვკა ვაშლს გადაახეხავ, დღეს არა და გუშინწინ გავაკეთე, ფერი აქვს ფანტასტიური,

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze