Pages

კურდღელი


არაჟანში ვურევ დანაყილ ნიორს, სანამ ამ მასას გადავუსმევ, აჯიკით და სვანური მარილით გავთხიპნი კურდღელს. დაახლოებით ნახევარი საათი მაქვს BAKE-ზე, მერე 10 წუთი BROIL-ზე. დაბრაწვაზე როცა გადამყავს, მაშინ ვუსმევ იმ ნარევს. არაჟანის და ნიორის ნარევს ცოტას ვინახავ და როცა ცხელცხელი გამომაქვს ღუმელიდან, დაჭრილ ნაჭრებს ვასხავ ზემოდან.

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze