Pages

მწვანე ლობიო ნიგვზით


ლობიოს რომ მოვხარშავთ,გავწუროთ და შევურიოთ დანაყილი ნიგოზი,ხმელი ქინძი,ნიორი,მარილი,პილპილი,წვრილად დაჭრილი ხახვი,ოხრახუში,რეჰანი და ძმარი ან ბროწეულის წვენი და ბროწეულის მარცვლები. როცა გადმოვიტანთ ლანგარზე ზემოდან ნიგვზის ზეთი მოვაპკუროთ და ბროწეულის მარცვლები მოვაყაროთ.
1კგ ლობიოზე 2 ჭიქა ნიგოზი და 2 თავი ხახვი უნდა, დანარჩენი გემოვნებით.

წყარო  ბეჭდვა


ბოსტნეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze