Pages

შქმერული


დავჭერი ქათამი მსხვილ ნაჭრებად,ჩავყარე ქვაბში და მაღალ ცეცხლზე+ბევრ ცხიმში შევწვი(პ.ს.თანაბრად შემწვარი(დაბრაწული) ნაჭრები რომ გამოგივიდეს,ხორცის ნაჭრები არუნდა ეხებოდნენ ერთმანეთს შეწვის პროცესში...ბევრ ნაჭრებს ცაყრი,ხორცი წვენს გამოყოფს და ხორცი მოხარსული გამოგივა )
კეცი გავახურე ცალკე და ზედ მოვათავზე ასე დაწითლებული ნაჭრები +მოვასხი წამოდუღებული 20% ნაღები სადაც ჩავყარე 50გრ.დანაყილი ნიორი+მარილი+ცოტა ის ცხიმი რაშიც შევწვი ხორცი.
ღუმელში მივიყვანე ადუღებამდე და 5 წუთის მერე მზად შქმერული.
კარგი ახალი გამომცხვარი თონის ლავაში და ნებისმიერი გარნირი დაურთე

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze