ქათმის ღვიძლი მაყლზე და ტაფაზე
წითელ ღვინოში ვაბასტურმებ+შავი პილპილი,მერე ამოვიღებ და სათითაოდ ბეკონს შემოვახვევ,ავაგებ შამფურზე დიდხანს არსეწვა, უცებ დააწითლე და ეგარის
:გაახურე ტაფა ზეთი+კარაქი ჩააგდე ტაფაზე და მაღალ ცეცხლზე შეწვი უცბად,მოასხი ცოტა ბალზამიკოს ძმარი ან შავი ღვინო,როცა დააშრება ხახვი მოაჯერი+ქონდარი+პილპილი+სუნელები და ეგარის ...ასევე ბროწეულის წვენიც მოუხდება +მარცვლებ მოყრილი.
მაღალ ცეცხლზე მოამზადე,ასე ღვიძლი იქნება ნაზი+გემრიელი