Pages

ინდაურის ბარკლები


შავ ქლიავს და კომშსს ვახდენ ინდაურის ხორცსს....სიგრძეზე გაუჭრიდი,ამოუღებდი ძვალს და ცავუდებდი ჩირებს...სემოუკრავდი ზაფით და ჩავაბასტურმებდი ფორთოხლის წვენში+მარილი+ცხარე წიწაკა+დუშისტი პერეც..

მერე შევწვავდი,ტან დავასხავდი მარინადს შეწვის პროცესში.

გარნირად ბრინჯსს მოვამზადებდი ცოტა ღვინის დამატებით,რიზოტოს სტილში

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze