Pages

ქათამი სუნელებში და ღვინოში შემწვარი


ღებ ჟარონას/მინის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს ან რაიმე სხვას, რასაც ღუმელსი ხმარობ. მოასხავ ცოტა ზეთს და მოაყრი სხვადასხვა სუნელს: პიტნა, ქინძის კაკლები, დაფქული ქინძი, მიხაკი, შავი წიწაკა, რაღაც "ნაბორი" მაქვს ჰერბს აწერია, ხანდახან იმასაც, ასევე ცოტა ნიორს დადებ ძირში და დაადებ გასუფთავებულ ქათამს, რომელსაც მე არაჟანს ვუსვამ. მოასხავ ნახევარ ჭიქა ღვინოს და ღუმელში 200 გრადუსზე. პერიოდულად წვენს ასხავ ზემოდან, თავისივე წვენს. არომატები ტრიალებს სამზარეულოში - დაეცემი. სინჯე და მოყევი. ამას უხდება ღუმელში გამომცხვარი კარტოფილი და კომბოსტოს სალათა ლიმნის წვენით და ცოტა მაიონეზით. ჩემი სტუმრების უსაყვარლესი კერძია

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze