Pages

კურდღლის(ან საქონლის) სტიFადო


(1.5 კგ)კურდღელი( ან საქონლის ხორცი)
1/4 ჭ. ზეთი
1000-1200გ.პატარა ხახვები
მარილი,პილპილი
1 დარიჩინის ჯოხი
1/2 ჭ. ძმარი
3/4 ჭ. მშრალი წითელი ღვინო
2-3 ცალი დაფნის ფოთოლი

ვთლით მინი ხახვებს და დაჭრილ კურდღელს მარილს ვუსმევთ.
ვასხამთ ზეთს ქვაბში,რომ გაცხელდება ჩავუშვებთ კურდღლის ნაჭრებს და ვწვამთ.
დავამატებთ მინი ხახვებს,პილპილს,დარიჩინს,ძმარს,ღვინოს და დაფნის ფოთლებს.
დავაფარებთ თავს და ვშუშავთ 10 წუთით.
შემდეგ დავამატებთ წყალს ისე რომ ხორცი დაფაროს და ვაგრძელებთ შუშვას.ცოტა წყალს დავამატებთ თუ საჭირო გახდება.ამოვურევთ ფრთხილად.
როდესაც შევატყობთ წვენი შესქელდა მაშინ მზად არის სტიFადო.

შეგვიძლია ცალ-ცალკე შევწვათ კუდღლის ნაჭრები და ხახვები და მერე შევუერთოდ ერთმანეთს.

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze