Pages

ქათმის ფილეს კროკეტები


მოხარშული ფილე,ბარკლები
1 ხახვი
4 ს,კ ათავიანებული ფქვილი
1ჭ.რძე (200 მლ)
1 ჭ ქათმის ნახარში +1 კუბიკი ბულიონი.ან წყალში გახსნილი
1 კვერცხი
მოსკატის კაკალი გემოვნებით
მარილი
პურის საფანელი 
ზეთი

მოვშუშოთ წვრილათ დაჭრილი ხახვი + ფქვილი ვშუშოთ ცოტა ხანი(თუ შიკვრა არა უშავს სითხეს რომ დავამატებთ გაიხსნება)+რძე,ბულიონი,წვრილათ დაკეპილი ხორცი.მარილი და მოსკატის კაკალი.ვშუშოთ კარგათსანამ ტაფას არ მოსცილდება ანუ ერთიანი მასა უნდა იყოს.გადმოვიღოთ ცალკე ჯამში და შვურიოთ წინასწარ გათქვეფილი კვერცხი.
რომ შეგრილდება მივცეთ მოგრძო ფორმა და ამოვავლოთ პურის საფანელში.შვწვათ მერე ტაფაზე.
P.S ამ ხორცს შეგიძლია დაუმატოთ ბეკონი .მე ძროხის ხორცი მქონდა მოხარშული და ისიც შევურიე.ეს უკვე გემოვნებაზეა.

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze