Pages

იხვის მოწებილი ან ქათმის


აიღეთ დიდი იხვი, წვრილ ნაჭრებად დაჭერით და ჩააწყვეთ სქელძირიან ქვაბში,დააყარეთ 4 საშუალო ზომის წვრილად დაჭრილი ხახვი,1 ჭიქა წვრილი უმაღლესი ხარისხის ვერმიშელი,წყალში გახსენით და დასხით 1 ჭიქა გატარებული ნიგოზი,1ს/კ ხმელი ქინძი,1ს/კ ხმელი სუნელი,0,5 ჩ/კ ქონდარი,1 ჩ/კ ზაფრანა,წითელი პილპილი,მარილი და ნიორი გემოვნებით,0,5 ჩ/ჭ ბროწეულის ახლადაწურული წვენი.ამ მასას 3 თითის დონემდე დაასხით წყალი. ქვაბს დაახურეთ სახურავი. და მის ირგვლივ დააწებეთ წყლისა და ფქვილისაგან მოზელილი ცომი.შემოწებეთ ცომს მსხვილი მარილი.ხარშავთ მინიმალურ ტემპერატუაზე 1 საათი და 40 წუთი.აქვს უცხო გემო./ძველი ქართული კერძია/ 

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze