Pages

ქათმის ფილე როგორ უნდა შევწვა ისე რომ ცოტა 'ნაზი' გამოვიდეს?


1.შუაზე გაჭერი,რადგან ძალიან სქელია და როცა წვავ ,ქვედა ნაწილი შრება და გული კი ჯერ მაინც უმია ფაკტიურად.
2.მე კეფირში ვაბასტურმებ +ლიმონის წვენსაც ვამატებ არომატისთვის,ასე 2 საათითმინიმუმ.მერე სალფეტკით ვწმენდავ და ვწვავ

smile.gif


გამოდის ნაზი და გემრიელი,ოღონდ დიდხანს არ გააჩერო ტაფაზე

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze