Pages

ქათმის ფრთები ჩინურად.


12-14 ქათმის ფრთა
1 ცალი ლიმონი
3-4 კბილი ნიორი
3 ს.კ. თაფლი
3 ს.კ. სოიოს სოუსი
1 ჩ.კ. ცხარე წითელი წიწაკა

ფრთებს წავაჭრად ბოლოები.
მოვამზადოთ მარინადი: გავწუროთ ლიმონის წვენი,წვრილად დავჭრად ნიორი,დაუმატოთ თაფლი,სოიოს სოუსი,წიწაკა,მარილი და მოვასხათ ქათმის ფრთებს.ასე გავაჩეროთ ერტი ღამე,ან 2-3 საათი.
ამოვალაგოთ თუნუქის ფურცელზე(ჟარონაზე) და დავაწითლოთ ღუმელში,თან ზემოდან ვასხათ მარინნადი.
გარნირად მოვამზადოთ ბრინჯი

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze