Pages

დამბალხაჭო


აიღებ კვერს, ზოგი მეტადაა დამბალი, ზოგი ნაკლებად, შემოაცლი გარშემო ობს (ისეთი იდეალურიც მოუტანიათ კანიანად რომ უნდა გაგეკეთებინა), და ამ ობ შემოცლილ კვერებს გახეხავ სახეხზე (გახეხვა იმიტომაა კარგი რომ მაინც მთელი უნდა აირიოს ერთმანეთში და თხელი ნაჭრების 'გადნობაც' კი შედარებით რთულია... ამ გახეხილ მასას დაასხამ ცოტა წყალს, ძალიან ცოტას და დადგამ ცეცხლზე..რო დაიწყებს უკვე დნობას ურევ-ურევ კარგად. სანამ ერთ მთლიან მასად არ იქცევა, თან ერბოსაც უმატებ თანდათან... (თუ ძალიან არის დამბალი კვერი სიმწარე რომ არ შეყვეს ცოტა ფქვილს 'მოუკიდებ' ხოლმე, ასევე ძაააააალიან ცოტა საჭმელი სოდა უფრო ფაფუკს ხდის კრემივით) და ბოლოს უკვე ამ ერთიან მთლიან მასას ჩაუდებ დიდ ნაჭერ ერბოს გამოდის ძალიან გემრიელი, ფაფუკი და ნოყიერი, რა თქმა უნდა მალე ცივდება და სანამ ცხელია უნდა ჭამო თორე მერე თეფშიდან თუ აფხეკავ smile.gif მეც მიყვარს მაგრამ ის გიჟდება, მე უფრო შერეული მომწონს დამბალ-ხაჭოსი და ახალი ხაჭოსი +არაყი აუცილებელია

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze