Pages

კიევური კოტლეტი


ქათმის ფილეებია საჭირო, რომელიც კარგად უნდა დაიბეგვოს, მარილი და პილპილი მოეყაროს. მერე კარაქისგან ამზადებ ფორმებს, კვერცხისებრს დაახლოებით და ახვევ ამ ქათმის ფილეებში (ეს ე.წ. ნაჩინკა, ანუ ქართულად სატენი, შეიძლება სხვადასხვანაირი იყოს, ზოგი ყველსაც უშვება და საერთოდ, ფანტაზიას არ აქვს საზღვარი) და საყინულეში დებ დაახლ. 15 წუთი. შემდეგი ეტაპია ე.წ. "პანიროვკა", ანუ ორმაგი პანიროვკა. ჯერ ფქვილსა და სუხარში ამოავლებ კატლეტს, მერე რძიან კვერცხში (ლიეზონს რო ეძახიან ფრანგები) და ისევ სუხარში. ბრაწავ მცენარეულ ზეთში და კაი ოქროსფერს რო მიიღებს, გავაქანებთ ღუმელში (10 წუთი). ყურადღება მიაქციეთ, რომ კარაქი არ ჟონავდეს კატლეტიდან. (გარნირის ფანტაზიასაც არ აქვს სამზღვარი, კარტოფილიდან დაწყებული ლობიოთი დამთავრებული

წყარო  ბეჭდვა


ქათმის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze