Pages

თევზის ფილე კლიარში ამოვლებული


2 ცალი კვერცხი
100მლ. თეთრი ღვინო სევე წარმატებით ლუდით შეცვლა შეგიძლია
2 ს.კ. ზეთი
1 ს.კ.წყალი
პიელპიელიე და მარილი1/4 ჩ.კ.
ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.

კვერცეხი გათქვიფე ღვინოსთან ერთად და დაამატე დანარჩენი ინგრიდიენტები,შეურიე იმდენი ფქვილი რომ, გამოგივიდეს ბლინებზე ცოტა სქელი ცომი.
თითო თევზის ნაჭერს როცა ამოავლებ, შენელებული ტემპით უნდა ჩამოსდიოდეს ცომი თევზს(ფაკტიურად გარსს ქმნი ) და საშვალოზე ცოტა დაბალ სიმხურვალის ცეცხლზე(ზეთში )შეწვი.

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze